به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، دکتر علی آقا محمدی در نشست طرح تحول محلات کشور که با حضور نمایندگان دستگاهها در محل وزارت کشور برگزار شد؛ گفت: اراده دولت تلاش برای کاهش آسیب های اجتماعی در کشور است.
وی اضافه کرد: در الگوی پایدار درمان معتادان، باید به همه نیازهای این بیماران به خصوص شغل و درآمد توجه جدی داشته باشیم.
وی همچنین گفت: تجربه نشان می دهد که مهم ترین فاکتور در بازگشت معتادان به چرخه اعتیاد، نبود اشتغال پایدار است.
توجه به رعایت منزلت و کرامت انسانی معتاد از دیگر محورهای مورد اشاره دکتر آقا محمدی در نشست طرح تحول محلات بود و در این خصوص گفت: توجه و احترام به معتاد بهبود یافته، باعث تقویت انگیزه درونی برای بازگشت به چرخه عادی زندگی است.
وی اضافه کرد: در واقع معتاد بهبود یافته این حس را از جامعه می گیرد که مورد احترام است و همین امر به سهم خود باعث تمایل به ترک کامل اعتیاد می شود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه سخنان خود گفت: باید در نظر داشته باشیم که اعتیاد یک بیماری بسیار مزمن و دارای اثار روحی و روانی بالاست و برای همین است در کل دنیا مانایی و ماندگار اعتیاد به نسبت 30 در 100 درصد به اثبات رسیده است.
وی گفت: باید با تداوم فرایند درمان و فعال سازی فرد معتاد در مشاغل پایدار احتمال عود دوباره اعتیاد را در فرد معتاد در شرایط ترک، کاهش دهیم.
آقا محمدی گفت: سم زدایی ابتدای فرایند درمان است و فرد بعد از درمان باید تحت آموزش های لازم برای حضور در اجتماع قرار گیرد.
منبع : وزارت کشور
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در عرصه آموزش و فرهنگ سازی صحیح در پیشگیری از اعتیاد نقش رسانه ملی، آموزش و پرورش و مراکز آموزش عالی کشور بسیار تعیین کننده است.
نظر شما